6. listopadu 2009

Avataři na Worms Česky (dějství druhé)

Tak a je to, všichni registrovaní pisálci na našem webu si nyní mohou ke svému profilu nahrát malého avatara a tím se na první pohled odlišit od ostatních. Nakonec jsme místo původních velkých obrázků (64×64 bodů) přistoupili jen k menším týmovým vlajkám (20×17 bodů).

Hráčům se tak usnadňuje výběr avatara, protože týmovou vlajku má nastavenou úplně každý. Odpadá práce s přípravou avatara (úprava do vhodného rozměru a formátu), protože přijímáme vlajky v jejich výchozím rozměru a formátu BMP – stačí ji tedy pouze zvolit a nahrát.

V neposlední řadě avataři nezabírají tolik místa a jejich vzhled tolik nenarušuje celkový vzhled stránky. Ná následujících obrázcích můžete porovnat starou a novou podobu nástěnky. Všimněte si Ervova avatara s černým pozadím a jeho nové, stále černé, ale daleko méně rušivé varianty. Bez zajímavosti také není, že přestože zabírají příspěvky (i ty bez avatarů) na nástěnce daleko méně místa na výšku, jsou přesto přehlednější, vzdušnější a lépe čitelné.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Worms: Clan Wars

Po dlouhé době se hlásíme z našeho blogu a přinášíme stručné informace o nově chystané hře, která má vyjít ve třetím čtvrtletí tohoto rok...