19. října 2011

Worms Crazy Golf + starší díly červíků na Steamu

Zatímco testujeme (spíše neúspěšně) Worms Ultimate Mayhem, je čas si povědět o staronových červích titulech, které se právě dnes objevily v obchodě Steamu. Zajisté největším překvapením bude titul Worms (ano, čtete správně, ti úplně první červi!), jenž si premiéru odbyl už v roce 1995 a byl určen pouze pro DOSové operační systémy. Ale časy se mění. :-) Jedná se o kompilaci Worms United, která zahrnuje i přídavek Worms: Reinforcements.  Pro běh je nutný počítač aspoň s Windows XP a znalce určitě nepřekvapí, že celý masakr bude běžet v emulátoru.

Worms Blast
Neméně překvapivé je znovuvydání her Worms Blast a Worms Pinball, u kterých bych tipoval, že už je Team17 navždy pohřbí; obě jsou zajímavými odnožemi původně čistě strategické série.
Ve Worms Blast bojují červi nebo jiná zvířátka na vodě, střílí různými zbraněmi jak na pomalu padající barevnou oblohu, tak na svého soupeře, pokud k tomu dostanou příležitost. Ve dvou to je velmi zábavná záležitost a vřele doporučuji aspoň vyzkoušet.
Naproti tomu Worms Pinball vůbec neznám a pochybuji, že ho někdo někdy opravdu hrál pod tímto jménem. Měl by to být hezký pinball s červí tématikou ve 3D grafice.

Každá z těchto her stojí na Steamu 5,99€, což není vůbec málo, ale uvažte, že na GOG.com se takové tituly prodávají často za 9,99€, čili si Team17 nemá moc co vyčítat.

Worms Crazy Golf
A poslední - tentokrát novinka - je Worms Crazy Golf. Ten stojí 7,99€ a je to kompletně nová hra. Zahrnuje červíky, ovečky, babičky a mnoho, mnoho dalšího a krásného z červího světa na různorodých golfových hřištích. Račte se na tento kousek kouknout, vypadá opravdu nádherně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Worms: Clan Wars

Po dlouhé době se hlásíme z našeho blogu a přinášíme stručné informace o nově chystané hře, která má vyjít ve třetím čtvrtletí tohoto rok...