21. února 2011

7. díl: Dobidob Worm

Ve hře, kterou vám představujeme v dnešním díle, nebudete zabíjet červy klasickým způsobem.

Dobidob Worm je hra založená na jednoduchém, avšak chytlavém principu, který dokonale prověří váš postřeh. Celé herní prostředí se skládá z "bitevního pole", kde z devíti děr vylézají červi. Hráč, ovládající masivní kladivo, má za úkol červa zabít. To vše dřív, než červ opět zaleze do své "nory". Za každou zabitou žížalu pak naskakují body. Čas od času se na mapě objeví nějaký ten bonus v podobě zeleného jablka (body navíc) nebo ikony radiaktivity (kterou když trefíte, nastává okamžitý konec hry).

K ovládání slouží myš nebo (lépe) klávesnice, kde pomocí čísel na numerické části určujete, do kterého místa má kladivo udeřit. Červi se objevují a mizí poměrně rychle a zasáhnout je nepatří mezi snadné úkoly.

Dobidob Worm tak nedisponuje velkým potenciálem a o hře se zřejmě nebude mluvit za dalších 10 let, přesto je hra zajímavou variantou pro odreagování, kdy se člověk potřebuje vybít. :-)

(Stahujte ze stránek Freegame.cz.)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Worms: Clan Wars

Po dlouhé době se hlásíme z našeho blogu a přinášíme stručné informace o nově chystané hře, která má vyjít ve třetím čtvrtletí tohoto rok...