27. února 2012

Síň slávy v novém

Do Síně slávy na našem webu se pravidelně po každém turnaji dostává několik hráčů za své heroické výkony v té či oné oblasti. Síň pak nabízí nejen přehled medailistů v jednotlivých turnajích, počet medailí, který hráč získal celkem, ale dostává se i na originální trofeje, jako Trofej Velikonočního zajíčka nebo Homera Simpsona.

Právě obrázky trofejí byly v původní Síni slávy jedním z kamenů úrazu – byly to pouhé obdélníky s vyzobrazením toho, čeho se ocenění týká. Trofej však nepřipomínaly ani zdálky. Rozhodli jsme se proto Síň vylepšit. :-) A to nejen o nové obrázky, ale také o přepínání zobrazení jednotlivých cen.

Nejprve tedy srovnání staré a nové Síně.


Níže se ještě můžete podívat na srovnání starých a nových obrázků trofejí. U některých může dojít ještě k menším úpravám, ale základní podoba by se měnit neměla. :-)

Dominator a Emil Zátopek mají dvě stuhy, jelikož se jedná o celoroční trofeje, nikoli pouze ty udělované po každém turnaji. Do budoucna bychom možná rádi přidali nějaké specifické trofeje, např. pro:
  • hráče, který odehrál určitý počet (3, 5) soutěží v řadě,
  • hřáče, který odehrál všechny soutěže v daném roce,
  • hráče, který získá všechny barevné kovy (zlato, stříbro, bronz) apod.
Pokud byste i vy měli nápad na nějakou zajímavou trofej, obraťte se na nás a můžeme nápady společně zvážit. :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Worms: Clan Wars

Po dlouhé době se hlásíme z našeho blogu a přinášíme stručné informace o nově chystané hře, která má vyjít ve třetím čtvrtletí tohoto rok...